شرکت بازرگانی امید شما را به خرید عمده با کیفیت ترین پودر کاکائو با بهترین قیمت دعوت می نماید.

کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

عمده فروشی پودر کاکائو کیلویی با کیفیت

آنچه در این مقاله می خوانید...

پارامترهای تعیین کننده کیفیت پودر کاکائوپودر کاکائو باید در یک مکان خشک و خنک نگهداری شود تا طعم و ماندگاری آن حفظ شود.در نتیجه ، پودر کاکائو تمایل به تشکیل رسوبات روی خط انتقال دارد. پودر کاکائو نمناک است ، که باعث کنترل می شودسفارش تولید پودر کاکائو کیلویی با کیفیت

پودر کاکائو کیلویی از لوبیا (دانه های) درخت کاکائو ، یک گیاه گرمسیری است که در آفریقا ، آسیای جنوب شرقی ، هاوایی ، برزیل ، کلمبیا و دیگر کشورهایی که شرایط جنگل های گرمسیری وجود دارد ، رشد می کند. پودر کاکائو ماده ای آلی است که از استخراج چربی (کره کاکائو) از لوبیا حاصل می شود. مواد دانه کاکائو برشته شده با شدت زیاد (۶۰۰۰ تا ۱۲۰۰۰ psi یا ۴۱۳٫۷ تا ۸۲۷٫۴ بار) فشار داده می شود تا اکثر کره کاکائو استخراج شود. ما عمده فروشی پودر کاکائو با کیفیت هستیم.

عمده فروشی پودر کاکائو کیلویی با کیفیت

پارامترهای تعیین کننده کیفیت پودر کاکائو

پارامترهای تعیین کننده کیفیت پودر کاکائو پودر کاکائو طبیعی به رنگ قهوه ای روشن است و سطح PH آن از ۵٫۱ تا ۵٫۴ است. پودر کاکائو فرآوری شده (قلیایی شده) رنگ تیره تری دارد و از قرمز مایل به قهوه ای تا تقریبا سیاه است و PH آن بین ۶٫۸ تا ۸٫۱ است. فرآیند قلیایی سازی تلخی را کاهش می دهد و حلالیت را بهبود می بخشد ، که در برنامه های کاربردی محصولات نوشیدنی مهم است. همه این مقادیر pH برای استفاده در غذا بی خطر تلقی می شود.

پودر کاکائو باید در یک مکان خشک و خنک نگهداری شود تا طعم و ماندگاری آن حفظ شود.

دمای ذخیره سازی زیر ۳۰ درجه سانتیگراد (۸۶ درجه فارنهایت) برای حفظ کیفیت کلی لازم است.

پودر کاکائو همیشه باید از نور مستقیم اشعه ماورا بنفش و نور خورشید دور باشد و باید در کیسه های فاقد مهر و موم یا کیسه های فله نگهداری شود تا از آلودگی مواد معطر یا بوی دیگر جلوگیری شود.

کنترل آن دشوار است ، پودر کاکائو جاسازی شده و شلوغ می شود ، همچنین تمایل به سیال شدن دارد ، یعنی ذرات ریز پودر کاکائو می تواند ویژگی های یک مایع را بدست آورد.

در نتیجه ، پودر کاکائو تمایل به تشکیل رسوبات روی خط انتقال دارد. پودر کاکائو نمناک است ، که باعث کنترل می شود

رطوبت یک عنصر اساسی در هنگام دست زدن است. پیشگیری از نشت در هنگام دست زدن به پودر کاکائو مهم است زیرا این امر به دلیل هدر رفت محصول و تمیز کردن آن است.

بهترین روش تمیز کردن کامل ، جاروبرقی خشک است. اپراتورهای باتجربه پودر کاکائو مشاهده کرده اند که با رسیدن محموله ها از طریق بسیاری از تامین کنندگان به کارخانه فرآوری ، چگالی فله بدون هشدار تغییر می کند. برخی از این گریدهای پودر کاکائو آزادانه جریان خواهند یافت ، در حالی که برخی دیگر به همین ترتیب جریان نخواهند داشت.

اکثر درجه های پودر کاکائو دارای تراکم فله متوسط ​​۳۵ پوند فوت هستند .پودر کاکائو به هوا حساس است ، به این معنی که حرکت هوا می تواند باعث پرواز پودر کاکائو به داخل پودر شود ، اگر به درستی موجود نباشد.

سفارش تولید پودر کاکائو کیلویی با کیفیت

سفارش تولید پودر کاکائو کیلویی با کیفیت شما عزیزان میتوانید جهت سفارش تولید پودر کاکائو با توجه به نیاز های خود با ما تماس حاصل نمایید. ما انواع مختلفی از این ماده را تولید می کنیم. برای مثال پودر کاکائو (پودر شکلات نامیده می شود) بخشی از کاکائو فاقد کره آن است و با کاهش کره با استفاده از پرس های هیدرولیکی و حلال های مخصوص غذا ، که معمولاً قلیایی هستند ، تهیه می شود تا زمانی که بافت پودری حاصل شود. .۱ پودر کاکائو به طور کلی دارای محتوای چربی زیر ۲۰٪ کره کاکائو است.

آرزو عزیزی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

شرکت بازرگانی امید شما را به خرید عمده با کیفیت ترین پودر کاکائو با بهترین قیمت دعوت می نماید.

کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *